lørdag 16. juli 2011

Dyrepassar

Frøkna passar fem kaninar og to kattar i tillegg til sine eigne.

I kveld var eg med henne på leggerunden.  Nokre av kaninane skal inn i bura sine, andre skal berre ha litt grøntfor og tilsyn.  Ein time tidlegare var eg ut med kattemat i håp om at det skulle dukke opp piggsvin.  Det gjorde det!  Om det er Pelle frå i fjor, er ikkje godt å seie, men vi liker å tru det.  Merkelg nok stod det eit par kattar og såg på at piggsvinet åt.  Kanskje fordi dei ikkje liker X-tra-mat?

Eg har planar om å sette ut mat til piggsvina i håp om at dei et sniglar til forrett eller dessert.

2 kommentarer:

 1. Hei! Ser du står på 'no reply', så jeg får svare her...
  De ler jo litt av meg her da, fordi jeg er så opptatt av været! Må liksom se værmld hver kveld! :) Nå er det 'vinter' her. Ikke norsk vinter med snø og kulde, men i juli og august ligger tempen på ca 8-10 grader lavere enn i januar/februar, som er varmest, og regntid. Vi bor litt i høyden, og her varierer det mellom +20-23C nå, og kan gå ned til +13-14C på natta. Har en del regn nå, og med fuktigheta som ligger på 80-85%, så føles det guffent. Hvem skulle tru jeg fikk brukt for ullsokker og ullgensre her i tropene?! Ikke mye trope på denne tiden akkurat! :) Men jeg liker det, minner om 'hjemme'. Liker ikke varmeste tida, da er det som ei badstu.
  Håper dere får noen flotte sommerdager, har ikke vært det helt store så langt, har jeg hørt...

  Hilsen Astrid

  SvarSlett
 2. Olaug er flink med dyr. Ho minner meir om tanta enn om mora akkurat der. Hugsar den tida huset vårt var meir som ein dyrehage. Ein fordel med dyr som kan vere ute.Advokatten vår kjem som regel ein tur kvar dag, men han blir ikkje lenge.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...