lørdag 24. desember 2011

God jul!

 Då vil eg ønskje alle blogglesarane ei riktig god jul!  Vi skal straks ete graut med mandel.  Seinare i dag vert det pinnekjøt og Brudevollmôr.  Det vert kanskje to dessertar i dag.  Vi har ingen fast desserttradisjon på julaftan.
"Så vart det jul allikavel".  I år kan vi velje mellom fransk og belgisk smørauge i grauten!

3 kommentarer:

  1. Erindra nett smaken av grov mørpølse!
    Eg må vente til nyårsaftan og feiringa hjå Mor og Far på dei heimlege strendene før eg får siste mørpølse til saueribba dette året! Der er det alltid moltekrem - og alltid skal det seiast ved middagsbordet - "trur vi tek desserten til kaffien". Eit særs viktig julerituale!
    God jul!

    SvarSlett
  2. Moltekrem vert det her i år og. Stod akkurat og sa at desserten vert vel utsett - i år og!
    God jul!

    SvarSlett
  3. Ei velsigna Julehøgtid og alt godt for det Nye Året!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...