søndag 7. juli 2013

Bok 30: Djevelkysset

Frå coveret:
Ny krim med Cato Isaksen og Marian Dahle! Og som vanlig er ikke ting som de ser ut til. Dystre familiehemmeligheter kommer fram i lyset. Cato Isaksen og hans ustabile kollega Marian Dahle har en ny drapssak å løse. Vivian Glenne jobber på det lokale renseriet, er samboer med en taxisjåfør og har tre sønner. En kveld går hun ut i skogholtet bak rekkehusbebyggelsen med en spade. Hun kommer ikke tilbake i live. Den dreptes femtenårige sønn og vennen hans setter i gang en egen etterforskning. En renserikunde som jobber på høyt nivå innen etterretning blir sentral. Det samme blir offerets eksmann. Og naboene Birgit og Frank Willmann har noe å skjule. Da drapsofferets yngste sønn blir hentet av mormoren sin i barnehagen, trår skygger av noe annet iskaldt frem. For Sebastian har ingen mormor!

Eg las denne krimboka med mor mi si meining i bakhovudet.  Og eg forstår kva ho meiner.  I tillegg las eg romanen parallelt med ei av Harlan Coben.

Forfattaren tek opp mange problemstillingar.  Der er mange personar som er litt skrudde.  Løysinga er grei nok. Etterordet som vart som ein slags forsvarstale for det litt søkte, likte eg ikkje .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...