tirsdag 25. desember 2012

Kjensla av 1. juledag

 1. juledag er vel den dagen ein med godt samvit kan sette seg ned og nyte julegåvene.  Dei fleste har vel fått gode bøker eller filmar.  Blogglesarane får ikkje sjå alle julegåvene mine i dag, men eg kan røpe at eg har fått serviettane av ei god venninne ...
 .. ein av sønene hadde kjøpt dette loket som gjer at maten ikkje kokar over.
Desse gryteklutane er handstrikka i Kina etter design av Arne og Carlos.  Dei følgde med eit pannesett eg kjøpte på Jernia for pengar eg har fått.

1.juledag arbeider vaskemaskina med nye sengekle og handdukar.  Eg synest å hugse at då eg var lita, fekk eg alltid ny nattkjole og nye vottar til jul.  1. juledag fekk vi høyre at ein i gamle dagar måtte vere inne.  Så gjekk vi ut og leika i snøen og håpte på at naboungane skulle kome ut.  For ringe på fekk vi ikkje lov til den dagen.

2 kommentarer:

  1. Du det lokke vil jeg gjerne høre om funker som det reklamerers for. Høres veldig flott ut.
    Husker og at vi ikke fikk lov til å besøke naboene den dagen. Vet vi var på julebesøk hos slekt på kvelden. Men det var en utrolig lang og kjedelig dag, frem til jeg begynte å lese bøker, da gikk dagene veldig fort.
    Ønsker deg gode romjulsdager :)

    SvarSlett
  2. Det fungerte bra på ertestuing. Eg får prøve det på pasta ein dag. Til det bruker eg ikkje lok, så det må vere den ultimate testen!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...