onsdag 15. april 2015

Bok 18: Savner deg

Kat Donovan NYPD-etterforsker, prøver å spore opp en savnet kvinne, samtidig som hun i all hemmelighet forsøker å finne ut hvem som drepte hennes far nesten 20 år siden. En venninne mener hun trenger adspredelse, og insistere på at Kat skal prøve. I jungelen av profiler dukker plutselig et kjent ansikt opp. Det føles som om verden eksploderer, og følelser Kat har ignorert i mange år slår henne i hodet. Den som stirrer tilbake fra PCen er hennes eks-forlovede Jeff, mannen som knuste hjertet hennes 18 år siden. Hun kontakter ham, men han mener fortid bør være fortid. Men slik er det aldri i en bok skrevet av Harlan Coben De forskjellige handlingstrådene griper inn i hverandre på de mest urovekkende og overraskende måter, og i likhet med andre Coben-thrillere er dette en bok du leser nærmest i ett strekk. 

Denne romanen inneheld dei fleste element i ein god krimroman. Etterforskarane har eit tidspress på seg for å finne folk som er innesperra og i stor fare for å bli drepne.  Fleire kan bli fanga. Det er mysterium i notid og fortid.

Eg liker krimromanane til Harlan Coben. Fleire har eg lese på engelsk.

3 kommentarer:

  1. Der er eg ikkje heilt enig med deg. Harlan Coben er ikkje min favoritt. Men kanskje hadde eg likt han betre på papir? Denne boka har eg lese, men hugsar ingen ting.(Hadde vel hugsa om eg las om att).

    SvarSlett
  2. Sjekka bloggen min. Las boka for mindre enn ein månad sidan, og har alt gløymt den. Men så har eg ikkje verdens beste hukommelse heller- og les mykje.

    SvarSlett
  3. Eg skal ikkje påstå at det er stor litteratur, berre spennande!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...