lørdag 5. mars 2011

Dressed for success?

Blogglesarane veit kanskje ikkje at bakgrunnen for turen var at frøkna skulle på fotballkamp?  Faren har teke med seg sønene etter tur.  Kvar gong har eg sagt at når det vert hennar tur, skal eg vere med!  Eg vil ikkje hevde at eg eigentleg er så veldig fotballinteressert, men det vert no til at eg ser nokre kampar i året.  det å gå på ein kamp med ca 23000 tilskodarar er ei oppleving i seg sjølv.

Vi hadde billettar på heimelaget, Fulham, si side.  Bortelaget, Blackburn, hadde eigne inngangar og eigen del av tribunen.  Vakthaldet er formidabelt.  Det spørs om eg ikke må kome tilbake med fleire detaljar.   Men resultatet skal de få: 3-2.

I dag føremiddag var vi på nasjonalgalleriet og såg kunstskattar.  Vi konsentrerte oss stort sett om 1800-talet.  Dette får eg og kome attende til.

I går kveld vart det til at vi "grabbed a meal" på næraste sjappe.  Nordre del av London var mørklagd i over to timar.  I dag skulle det endeleg bli shepard's pie, trudde vi.  Det var lettare sagt enn gjort å finne seg eit ledig bord.  I staden vart det til at vi let oss lokke inn på ein indisk restaurant, noko vi ikkje angrar på.  Der fekk vi nydeleg mat.

Pausar har det vore lite av desse dagane.  Vi synest vi har fått med oss mykje.  No håper vi berre at SAS tek oss ikkje berre trygt, men effektivt heim att i morgon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...