fredag 29. januar 2016

Bok 3: Min mor har en saks i ryggen


I "Min mor har en saks i ryggen" finner du Unni Lindells beste krimnoveller. Vi møter vanlige mennesker i hverdagslige miljøer, men den tilsynelatende harmonien glir fort over i en underliggende uhygge. Ingenting er som du tror. Og alt bygger seg opp mot klimaks! Noen historier vil kanskje sjokkere deg. Gunnar Staalesen sier at Unni Lindell er en av få krimforfatterne som fremdeles kan lure og overraske ham. Unni Lindell begynte sin krimkarriere med noveller. "Min mor har en saks i ryggen" består av nye samt eldre, bearbeidede noveller. Unni Lindell er en av Norges mestselgende forfattere. Kriminalromanene om Cato Isaksen og Marian Dahle er oversatt til en rekke språk og er solgt i nærmere 2 millioner eksemplarer bare i Norge. Lindell har fått flere store priser for sitt forfatterskap.


Desse krimnovellene skulle eg ha lese i juleferien då konsentrasjonen om lengre bøker ikkje var så god.  Kvar novelle har sin eigen snert.  Dei er velkomponerte, og forbrytarane får si straff. cato Isaksen og Marian Dahle dukkar og opp innimellom.

1 kommentar:

  1. Feilen eg gjer når eg les novellar og andre korttekstar er at eg les dei fortløpande, dermed hugsar eg lite etterpå. Ein burde ta pausar innimellom. Ei av novellane har eg nyss sett på TV-og det var andre gong, så den hugsar eg.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...