onsdag 20. januar 2016

Body

I dag bestemte eg meg for at eg skulle ta sparken i posten og stikke innom naboen med bodyen eg har strikka i barselgåve til jenta til naboguten.  Lyset gjekk før eg kom meg av garde og rett før eg skulle innom naboen. 

Nede i sentrum sende nokre asylantar lange blikk på sparkstøttingen.det er vel heller eit sjeldan syn i verdssamanheng.  Kor mange år det er sidan sist eg sparka, veit eg heller ikkje.  I dag er det i alle fall flott sparkeføre!

5 kommentarer:

 1. Ja, spark tror jeg må være et spesielt klenodium...husker godt at vi sparket i min barndom, men nå har vi ikke sparkføre lenger og heller ingen spark for den saks skyld. Heldige deg som kan bruke den, for det er et perfekt fremkomstmiddel på glatt føre.

  SvarSlett
 2. Flott bodym!
  Tenk at der er sparkføre. Det må ein nyte for det skjer ikkje kvart år.

  SvarSlett
 3. Flott body. Forstår ikkje at du får strikka så mykje ? Har ikkje hatt ute sparken min på eit par-tre år, i mangel av sparkeføre. Hittil er den ikkje oppmontert i år heller. Kjøpte den for ikkje så VELDIG mange år sidan. Hugsar ein bergenser eg gjekk i lag med på lærarskulen, han fekk tullfliren då han såg ei vaksen dame med spark.

  SvarSlett
 4. Fin body! Her er det svigermor på snart 88 som suser avgarde på sparken!

  SvarSlett
 5. He, he, eg tenker no at spark også er for dei som er redde for å ramle!
  Bodyen var veldig kjekk å strikke...

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...