torsdag 29. september 2011

Kyllinglår

Sist vi var i Ørsta, stakk eg innom Rema 1000 og kjøpte rå kyllinglår til 76 kroner for 2 kilo.  Det er eit produkt dei manglar på Prix.  Derfor er det også sjeldan kost her i huset.

Denne veka har eg kome sist heim kvar einaste dag.  Eg har vore to gonger til bya i embeds medfør.  I dag var eg til frisør.  Frøkna skulle til Vardal og spele kamp, og faren skulle vaske for neste års Polentur.  Så middagen vart i dag erstatta med grovbrød med makrell i tomat.

I staden for å lage suppe steikte eg kyllinglår i omnen.  Attåt surra eg dei grønsakene eg hadde i hus, nemleg raudløk, kvitløk, purreløk, stilkselleri. skvåsj, gulrøter og paprika.  Etterpå hadde eg i ein boks tomatar, pizzakrydder, litt ekstra basilikum, salt, sukker og pepar.

Ein kan servere brød til denne retten om ein vil.

Fotballspelaren kom glad inn døra.  Dei hadde vunne 4-2, og så var her middag!

P.S.
Fekk retta kylinglår til kyllinglår.  Viss ikkje hadde eg vel risikert like mange treff som på jutubinnlegget mitt ...

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...