Sist vi var i Ørsta, stakk eg innom Rema 1000 og kjøpte rå kyllinglår til 76 kroner for 2 kilo. Det er eit produkt dei manglar på Prix. Derfor er det også sjeldan kost her i huset.
Denne veka har eg kome sist heim kvar einaste dag. Eg har vore to gonger til bya i embeds medfør. I dag var eg til frisør. Frøkna skulle til Vardal og spele kamp, og faren skulle vaske for neste års Polentur. Så middagen vart i dag erstatta med grovbrød med makrell i tomat.
I staden for å lage suppe steikte eg kyllinglår i omnen. Attåt surra eg dei grønsakene eg hadde i hus, nemleg raudløk, kvitløk, purreløk, stilkselleri. skvåsj, gulrøter og paprika. Etterpå hadde eg i ein boks tomatar, pizzakrydder, litt ekstra basilikum, salt, sukker og pepar.
Ein kan servere brød til denne retten om ein vil.
Fotballspelaren kom glad inn døra. Dei hadde vunne 4-2, og så var her middag!
P.S.
Fekk retta kylinglår til kyllinglår. Viss ikkje hadde eg vel risikert like mange treff som på jutubinnlegget mitt ...
Såg godt ut dette!
SvarSlett