lørdag 18. januar 2020

Bok 4: Skjulte djevler

 

Sjur Holt må redde Oslo fra en brutalitet Norge aldri har sett maken til.

Oslos underverden har sakte, men sikkert lukket seg. Når noen av Oslos mest potente kriminelle dukker opp mishandlet og med en kule i panna, blir alle informantbehandleres mareritt virkelighet: Stillheten råder.

En overarbeidet Sjur Holt krever det beste av sine kollegaer når han kjemper for å avdekke et skjult nettverk av våpen-, narkotika- og menneskehandel som forsyner alt fra gatekriminelle til radikale terrorister og som regjerer med en brutalitet som overgår alt Norge har sett tidligere.

"Skjulte djevler" er en forrykende, internasjonal thriller som ikke bare brøyter seg dypt ned i utradisjonelle og nådeløse politimetoder, den utforsker også forholdet mellom person og familie: politifamilien, den kriminelle familien og ikke minst menneskene det egentlig handler om - våre aller nærmeste.


Denne romanen oppfatta eg ikkje var nummer to i ein serie før eg haddde begynt å lese han.  Det er vel ikkje så mange krimheltar som heiter Sjur... Eg ser at eg las den første hausten 2017 og meinte Attentatet var noko for hardkokt for meg.  Det er ikkje oppfølgjaren.  Denne høver og betre som lydbok enn serien eg nettopp har lese.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...