onsdag 11. juni 2014

Bok 32: Mørkets symmetri

Et amerikansk tvillingpar arver plutselig en leilighet ved Highgate-kirkegården i London etter sin tante - deres mors tvillingsøster - som de aldri har møtt. Betingelsen for arven er at foreldrene deres aldri får sette sine bein i leiligheten, og at arvingene ikke får selge den før et år er gått. Tvillingene - de nokså bortskjemte jentene Julia og Valentina på 21 år - flytter inn i leiligheten rett ved gravlunden. Snart viser det seg at det foregår uforklarlige ting i leiligheten. Er tante Elspeth likevel ikke stedt helt til hvile? Og hvorfor hadde moren deres og tvillingsøsteren hennes brutt all kontakt?

Denne boka har eg begynt på og lagt frå meg eit par gonger før.  No har eg endeleg kome meg gjennom romanen.  Det heldt hardt.  

Eg synest ein skal vere med på "eventyr".  Alt trreng ikkje vere heilt sannsynleg.  Men dette komplottet vert for søkt etter min smak.

Dette er ein roman for dei som liker - eller i alle fall er med på ei historie med -spøkelse og sjelevandring. Terningkast to frå meg.

P.S. Eg toler godt at folk er usamde med meg!  

1 kommentar:

  1. eg kjenner at eg er heilt samd utan å ha lese boka.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...