lørdag 31. mars 2018

Bok 14: En fremmed i huset


Hvor godt kjenner du den du bor med?

Karen og Tom er lykkelig nygift. De bor i et fint hus, og selv om de ønsker seg barn, har de foreløpig friheten til å gjøre hva de vil. Men en dag er ikke Karen der da Tom kommer hjem fra jobb. Bilen hennes er borte, men døren er ulåst og både lommebok og mobil ligger igjen.
Etter en stund kommer politiet på døren og forteller at hans kone er på sykehus. Hun har vært med i en trafikkulykke i en veldig frynsete del av byen.

Karen har sluppet unna ulykken med noen få skrammer, men hun husker ingenting. Ikke hva hun gjorde eller hvorfor hun befant seg i det skumle strøket. Da hun kommer hjem, merker hun at ikke alt er som det skal være. Noen har vært i huset deres. Politiet tror ikke på henne, de tror hun prøver å skjule noe.

«En fremmed i huset» er en psykologisk spenningsroman fra Shari Lapena forfatteren bak bestselgeren «Naboparet».


Denne romanen går inn under reinspikka underhaldning.  Eg likte han sånn passeleg. Eg sat og att med ei kjensle av at han minte meg om noko eg hadde lese før.  No ser eg at forfattaren og har skrive "Naboparet".

1 kommentar:

  1. Naboparet har eg lese-den likte eg ganske godt. Det merkelege er at eg tenkte på den med et same eg såg tittelen på denne. Eller kanskje det ikkje er så merkeleg?

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...