søndag 12. juni 2016

Bok 25: De som fortjener det

 
 
                                         «Dette er ei bok som alle elskere av krim og spenning har fortjent. Den er annerledes. Overraskende. Rå, sort og vittig», skriver Ingvar Ambjørnsen for Dagbladet. Ted og Lily møtes tilfeldig i en flyplassbar på Heathrow. De skal begge ta nattflyet til Boston. Samtalen mellom dem utvikler seg raskt fra uskyldig flørt til dødelig alvor. Ted forteller om ekteskapet sitt som skranter - han har akkurat funnet ut at kona er utro. Det begynner som en halvhjertet spøk da han sier at han kunne tenke seg å drepe henne. Uventet svarer Lily at hun kan hjelpe ham.

Romanen er rett nok annleis.  Det er ikkje like lett å drepe utan å bli oppdaga! Romanen har fleire forteljarstemmer.  det er greitt, men litt forvirrande når det berre er ein opplesar. Eg kunne tenkt meg at fleire delte på den jobben, slik at kvinnestemma vart lesen av ei dame.

Elles var romanen spennande og underhaldande.  Eg hadde sans for slutten.

1 kommentar:

  1. Eg hugsar denne boka, det er ikkje så lenge sidan eg las den. Men slutten? Av ein eller annan grunn hugsar eg sjeldan slutten på bøkene eg les. Elldes kan eg lese på min eigen blogg at eg hadde om lag same meining som du.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...