lørdag 29. september 2012

Vårkveite

Oppdraget i dag er focaccia.  Det startar med gode råvarer.  Eg har inga erfaring med Regal sitt nye produkt Vinjett.  Kveitemjølet skal ha høgt innhald av protein og gluten, og skal eigne seg godt til bagettar.  Så skulle ein tru at det også høver godt til focaccia.
No har eg laga eitt brød med berre rosmarin og salt og eitt med oliven, rosmarin og salt.  Om nokon ser etter oppskrift og tips, kan de finne det her.

2 kommentarer:

  1. Dette melet har jeg ikke sett her.
    Ikke sikkert de har det heller.
    Baker lite focacci, og de få gangene jeg
    gjør det blir det uten oliven.
    Er ikke glad i det. Men i går laget jeg salat med litt oliven i. Det skal jo være så sundt så en må nå prøve,
    For en flott plante du har fått. Herlig farge på den,
    likte og veldig godt løperen på bordet.
    Nydelig.
    Ha en herlig søndag :)

    SvarSlett
  2. Takk for det!
    Eg såg at dei fleste forsynte seg av brødet med oliven, men det vil no vere ulikt i ulike selskap. Til bacalao t.d. er oliven svært godt, synest eg. Men eg bakar alltid eitt utan, slik at alle skal få noko dei liker.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...