søndag 11. august 2019

Bok 33: Møt meg i paradis


Den tidligere avhørslederen Thorkild Aske blir overtalt til å bistå den kjente krimforfatteren Milla Lind med research til hennes nye bok. Linds forrige konsulent, også en tidligere politimann, ble drept mens de jobbet med Millas krimfortelling, som skal ta utgangspunkt i en sak fra virkeligheten der to unge jenter på mystisk vis har forsvunnet fra en barnevernsinstitusjon. Men ganske snart skjønner Aske at ingenting er slik han første trodde, verken med savnetsaken, med Milla Lind eller med drapet på mannen han tok over for.
Møt meg i paradis er andre bok om Thorkild Aske.

Denne kriminalromanen i papirutgåve hadde mannen tatt med til Italia til meg. Han synest kanskje det vert mange lydbøker på meg?  Ikkje alle bøker er innlesne, så ein kan gå glipp av mange forfattarar.

Det første eg beit meg merke i, var språket.  Eg er som kjent glad i gode skildringar. Når eg først kom i gang, var dette ei ekte slukebok.  Halve romanen vart lesen på stranda på ein dag.

Eg skulle ønske eg hadde lese den første romanen i serien først slik at eg hadde visst "alt" om krimhelten.  Eg får sjå om eg kjem over han på biblioteket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...