onsdag 5. februar 2020

Bok 7: Mellom liv og død

 

De vet ikke at hun kan høre dem ... Casey Marshall har alt en kvinne kan ønske seg: Hun er vakker, lykkelig gift, har gode venner og driver et fremgangsrikt interiørfirma. Hun kunne ikke vært mer tilfreds – helt til en bil kjører inn i henne i høy fart, knuser nesten hvert ben i kroppen hennes og etterlater henne i koma. I sykehussengen ligger Casey hjelpeløs, for selv om hun ikke er i stand til å se eller kommunisere, kan hun høre alt som blir sagt. Sjokket er stort da hun innser at vennene hennes ikke er som de har gitt seg ut for å være, og at ulykken slett ikke var noen ulykke … I en tilstand av levende død er Casey fast bestemt på å avsløre sannheten. Uansett hva som må til.

Eg har sett at denne forfattaren har vore svært populær på Storytel. Eg forstår kvifor.  Med ei enkel historie med få personar, passar den lydbokformatet godt.  Dette er ein roman ein vert dradd inn i og ikkje har lyst til å legge frå seg. Eg må legge til at om ein liker at historier er sannsynlege, må ein styre utanom denne ...1 kommentar:

  1. As reported by Stanford Medical, It's in fact the SINGLE reason this country's women get to live 10 years more and weigh an average of 19 KG less than us.

    (By the way, it has absolutely NOTHING to do with genetics or some hard exercise and really, EVERYTHING related to "how" they are eating.)

    P.S, I said "HOW", and not "WHAT"...

    CLICK on this link to discover if this short test can help you find out your real weight loss possibilities

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...