Det er nokre blogglesarar som lurer på kva eg serverer til slekta. I dag vart det kjøtsuppe. Eg fann fint oksekjøt med bein på Mega i Ulsteivik. Steg for steg-oppskrift finn de her. I dag laga eg kjøtbollar av karbonadedeig. Eg brukte same oppskrift på 1200 g karbonadedeig som til 1 kg kjøtdeig. Her kunne eg ha krydra meir. Elles gjorde eg noko lurt i dag som eg har tenkt på før, men alltid gløymt: Eg lurte unna nokre kjøtbollar. Då vert supperstane meir populære...
Til dessert laga eg jordbærgele av 2 pakkar jordbærgele og 2 pakkar (500g x 2) jordbær og byggrynskrem.
Til kaffien hadde ørstingane med seg marsipankake. Elles har vi ein seiemåte i familien: Det som er kjøpt til jul, skal gå med til jul, eller i alle fall til Håkon sin fødselsdag.
Høyrest heilt fantastisk ut med serveringa! Til lukke med dagen!
SvarSlett