torsdag 10. mars 2016

Bok 10: I maktens skygge



Det har gått nesten tjue år siden Thomas Andreasson startet i politiet, og han begynner å kjenne det. Orker han å fortsette i yrket? Barndomsvennen, juristen Nora Linde, skal feriere i Sandhamn med samboeren Jonas og deres fire år gamle datter, Julia. Men sommeridyllen forstyrres av en ny sommergjest. Carsten Jonsson, en risikokapitalist som har blitt styrtrik etter omfattende investeringer i Russland. Jonsson har kjøpt den lange, fine stranden på øyas sørside og er i ferd med å bygge en luksusvilla som får resten av øyboerne til å se rødt. Merkelige ulykker har forekommet i bygningsprosessen. Dreier det seg om tilfeldigheter? Eller kan det være snakk om sabotasje? Da Carsten Jonsson inviterer til innflytningsfest, ender det i katastrofe. Thomas står overfor sin vanskeligste sak noensinne. Hvis han skal klare å løse den, må han først våge ta noen egne oppgjør.


Denne krimromnen er av typen "tretten på dusinet".  Den merker seg ikkje ut på nokon måte.  No er eg inne i ein travel periode på jobb. Då høver det godt med noko lettlese.

3 kommentarer:

  1. Eg har visst ikkje lese denne boka, finn den ikkje på bloggen min i alle fall.

    SvarSlett
  2. Eg trudde eg hadde fått den hos deg ...

    SvarSlett
  3. ja, det trur eg nok, men det forsvann ein del bøker frå maskina mi då eg sletta heile biblioteket-kanskje også bøker eg ikkje hadde lese.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...