lørdag 20. mai 2017

Bokk 22: Den gjenfødte morderen

«Den gjenfødte morderen» er 3. lydbok om politimannen Niels Bentzon.

Niels Bentzon, gisselforhandler ved Københavns politi, legges inn som pasient på Sikringen. Det er landets sikreste psykiatriske anstalt, her sitter de aller farligste pasientene innesperret; massemordere, voldtektsforbrytere og schizofrene voldsmenn. For å oppklare et uhyggelig giftmord på en overlege, skal Niels Bentzon utgi seg for å være pasient, en galning blant de aller galeste. Ingen på innsiden vet hvem han egentlig er, verken innsatte eller ansatte.

På utsiden blir Niels Bentzons kone, Hannah Lund også trukket inn i saken. Det viser seg at det fra mordet på overlegen kan trekkes giftige tråder til London under krigen og helt tilbake til Sokrates' dødscelle i år 399 f.Kr.

A.J. Kazinski er et pseudonym for filminstruktøren og forfatteren Anders Rønnow Klarlund og forfatteren Jacob Weinreich.


Denne romanen er vanskeleg å legge frå seg.  Han skil seg ut blant krim, noko som er vanskeleg etter kvart.  Eg vil kalle det eventyr for vaksne. Det er fælslege hendingar i fortid og notid.  Eine mysteriet, ikkje det viktigaste, men likevel, ville eg gjerne hatt ei skikkeleg forklaring på ...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...