tag:blogger.com,1999:blog-3152874423746880195.post1751158630786736988..comments2023-08-21T17:12:17.879+02:00Comments on Solveig si side: Kva kan brukast i skulen?solveighttp://www.blogger.com/profile/02360679857956977687noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3152874423746880195.post-38378806754781826702011-04-05T21:12:26.114+02:002011-04-05T21:12:26.114+02:00Eg har prøvd, men funne ut at andrehevinga vert ra...Eg har prøvd, men funne ut at andrehevinga vert raskare med deig ein lagar same dag. Men det spørs viss ein hadde høve til å slå den ned ein gong, sidan det er andre time, meiner eg.solveighttps://www.blogger.com/profile/02360679857956977687noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3152874423746880195.post-59325916112458275572011-04-05T20:56:15.622+02:002011-04-05T20:56:15.622+02:00Når eg skulle bake bollar på skulekjøkkenet med de...Når eg skulle bake bollar på skulekjøkkenet med dei yngste elevane, sette eg deigen med kald væske før eg gikk heim dagen før, og sette deigen i kjøleskapet til neste morgon. Tok den fram med det same eg kom til skulen, og etter ein time ca var den perfekt til utbaking utan mjøl og søl. perfekt for små barn og dei små elevane.Ein kan gjere noko liknande heime.Har ei veninne som brukte å sette digre deigar av kald væske om kvelden , og så hadde ho god tid på å bake dei ut neste dag.Bestahttps://www.blogger.com/profile/06450836345636011005noreply@blogger.com